Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26559 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
limetka81 napisał:
ulv72 to się chyba nie najadłes..... musisz sobie zafundować minutnik....

ano chyba tylko jakis specjalny, z duzym dzwonem... czy tam dzwonkiem, jak zwal tak zwal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ulv72 napisał:
limetka81 napisał:
głowa mnie boli a co u was?

mnie sie dzis zapomnialo, ze jak sie gotuje ziemniaki to woda potrafi wyparowac.... no i troche czarne wyszly
Ten sposób gotowania był stosowany dawnymi czasy jak się miało problemy z rozwolnieniem Także masz jak znalazł na przyszłość ulv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
retier1 napisał:
ulv72 napisał:
limetka81 napisał:
głowa mnie boli a co u was?

mnie sie dzis zapomnialo, ze jak sie gotuje ziemniaki to woda potrafi wyparowac.... no i troche czarne wyszly
Ten sposób gotowania był stosowany dawnymi czasy jak się miało problemy z rozwolnieniem Także masz jak znalazł na przyszłość ulv

zanotuje to sobie, jesliby takowe problemy mialy sie kiedys pokazac ... bedzie lek, jak zanalazl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
www.susya.ru/flash/fvp.swf nie uwierzycie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
tez lubisz radziecki internet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
www.susya.ru/flash/fvp.swf nie uwierzycie... Hej , madalen Czyżby jakies mroczne instynkty się u Ciebie budziły ,aż mi pikawa podskoczyła Dobrze że to nie północ była
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
no i dupa.... mąż mój oblał dziś prawko.... i teraz cały świat jest zły a w szczególności ja... i nie pomogło pocieszenie że za pierwszym razem mało kto zdaje..... no nic...... drugie podejście już za 3 dni...... chyba na ten czas się gdzieś zakopię........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
byłam ja sobie humor poprawiłam ale jak zobaczyłam jego minę to doła załapałam... no cóż... nie długo ja zdaję więc mam nadzieję że lepiej zniosę porażkę.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok